Дитячий світ 2017– єдина спеціалізована виставка-ярмарок у Західному регіоні Назад

Дитячий світ 2017– єдина спеціалізована виставка-ярмарок у Західному регіоні

7-10 грудня 2017 року при підтримці RIA.com у Львові відбудеться VІІІ виставка-ярмарок «Дитячий світ».
Image title

7-10 грудня 2017 року при підтримці RIA.com у Львові відбудеться VІІІ виставка-ярмарок  «Дитячий світ».

Мета заходу – розвиток ринку якісних товарів та послуг для дітей в Західному регіоні України шляхом популяризації продукції українського та іноземного виробника, налагодження тісних партнерських зв’язків та створення атмосфери свята.

Дитячий світ 2017– єдина спеціалізована виставка-ярмарок у Західному регіоні, яка збирає кращі компанії у сфері товарів та послуг для дітей.

Це щорічна подія, де учасникам надається чудова можливість представити весняні колекції, новинки виробництва та здійснити роздрібну торгівлю у святкову передноворічну пору.

Image title

Ми акцентуємо Вашу увагу на основних тематичних розділах, таких як дитяча мода, меблі та супутні товари, ігри та іграшки, дитяче харчування, товари для догляду за дітьми, канцтовари та книги, товари до зимових свят, новорічний декор та подарунки, дитячі розваги та відпочинок, навчання та розвиток дітей, з якими ви зможете ознайомитися на професійному майданчику виставки «Дитячий світ».

Це не лише величезний супермаркет, де за цінами виробника можна придбати різноманітні товари для дітей та батьків, а й розважальний центр, де на вас чекають безкоштовні навчальні студії та ігрові майданчики з веселими аніматорами і клоунами.

В цьому році Організатори виставки «Дитячий світ» запланували зміну локації проведення виставки, у культурно-мистецькому центрі Львівський Палац Мистецтв, що розташований у самому центрі міста.

«Дитячий світ» - це свято, де здійснюються дитячі мрії!
До зустрічі на «Дитячому світі»!

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ про виставку ?  

http://www.galexpo.com.ua/dytsvit

Організатор:  ПрАТ «Гал-ЕКСПО»

Тел.: (067) 3703672 Оксана, (067) 3130512 Сергій    


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье